Informatie spread

Informatie spread

Tijdens het blok visual journalism van mijn studie kregen wij de opdracht om een informatieve spread te maken aan de hand van een zelfbedacht sprookje. Aan de hand van mijn sprookje, Elena en het toverbos, heb ik deze informatieve spread ontworpen en geïllustreerd. Op deze manier krijgen de lezers meer (beeldende) informatie over het sprookje.

 

Datum: 16 juni 2022

Dorpedag poster 2022

Dorpedag poster 2022

Eindelijk kon het weer, Dorpedag 2022 was een feit. Ook dit jaar mocht ik de poster en bijbehorende Social media content ontwerpen voor dit gezellige dorpsfeest van Stichting Dorpedag Schalkwijk.

 

Datum: 3 juni 2022

Animatie BAM

bam animatie

Voor Koninklijke BAM Groep heb ik een animatie mogen ontwikkelen. Deze animatie heeft als doel het informeren van de BAM medewerkers over een nieuw intern proces genaamd FUUR; Flexplein Uniforme Uren Registratie. Dit project heeft 8 maanden gelopen en heeft geleid tot dit mooie eindresultaat.

 

Datum: 19 mei 2022

Kerstkaartje

kerstkaartje

Voor de feestdagen ontwierp ik een persoonlijke kerstkaart om een unieke, liefdevolle en persoonlijke nieuwjaarswens uit te dragen naar vrienden en familie.

 

Datum: 24 december 2021

Illustratie hondjes

Illustratie hondjes

Wat doe je als je vijf honden hebt en je krijgt ze nooit samen op één foto? Als verjaardagscadeau maakte ik voor Vienna een gezellige illustratie van haar hondjes Balou, Luna, Myla, Teddy en Trixi.

 

Datum: 26 september 2021

Dorpedag poster 2021

Dorpedag poster 2021

Helaas kon Dorpedag niet doorgaan in 2021. De organisatie bedacht daarom een super leuk alternatief voor dit feestweekend. Ze organiseerde een kanotocht met muziek en een hapje en drankje onderweg. Ook dit jaar mocht ik weer de poster ontwerpen voor dit evenement van Stichting Dorpedag Schalkwijk.

 

Datum: 3 juli 2021

Feelings

FEELINGS

In deze bijzondere video wordt het verhaal van een persoon in de huidige samenleving verteld. Dit verhaal is gebaseerd op de muziek van de Amerikaanse artiest Lauv. Zijn muziek, ondersteund door een voice-over en illustratie, vertellen een verhaal waar iedereen zich wel een beetje in kan herkennen.

 

Dit project was een vrije opdracht voor mijn minor Creative Storytelling waarbij ik problemen uit de huidige maatschappij zoals de druk op jongeren, eenzaamheid en somberheid wilde laten terugkomen. Maar ook juist de mooie elementen aan deze levensfase zoals liefde. Door middel van zes nummers van Lauv ondersteund door zes illustraties heb ik zodoende dit verhaal vormgegeven. Een verhaal dat door iedereen anders kan worden gezien beleefd en geïnterpreteerd.

 

Muziek: Lauv

Datum: 29 januari 2021

Portret Jip

Portret Jip

Dit schattige portretje heb ik gemaakt voor Paul, Margo en hun pasgeboren zoontje Jip. Een ontzettend leuk en uniek cadeautje voor op de kinderkamer waar ze erg blij mee waren!

 

Datum: 18 december 2020

Portret Anne & Pip

Portret Anne & Pip

Op dit portret staat Anne met haar hond Pip. Anne beoefent agility en sport samen met Pip, daarom is Anne in haar trainingspak te zien en heeft ze een medaille om! Dit portret heb ik Anne cadeau gedaan voor haar verjaardag. Ik heb deze als poster laten afdrukken en in een grote lijst gedaan. Ontzettend leuk om in huis te zetten! Anne was hier heel blij mee.

 

Datum: 7 september 2020

Portret Jasmijn & Merel

Portret Jasmijn & Merel

Jasmijn vroeg aan mij of ik een illustratie wilde maken van haar en haar vriendin Merel. Ze wilde dit namelijk aan haar cadeau doen voor haar verjaardag, daarom heb ik voor Jasmijn en Merel dit portret geïllustreerd. Het is een gezellige illustratie geworden met pastel kleurtjes, bloemetjes en leuke sieraden. Kortom een origineel en super leuk cadeau!

 

Datum: 31 juli 2020